slovenščina slovenščina

Kontakti

Ime: Rebeka
Višina: 174
Lasje: rjava
Oči: zelena
Prsi: 83
Pas: 63
Boki: 90
Konfekcija: 36
Čevlji: 39

Višina: 187
Lasje: rjavi
Oči: rjave
Čevlji: 44

 

 

 

domov | Agencija za promocijo in dogodke | manekenska šola | dogodki v okviru šole  « Modna revija v Hair Spa  Sara K. na fotografiranju »

Eko modna revija v Europarku

V soboto, 19. februarja 2011 smo Vulcano models v sodelovanju s Srednjo šolo za oblikovanje Maribor pripravili eko modno revijo v okviru Dneva za zdravje v nakupovalnem središču Europark, Maribor. 

 

OBLEKE IZ ODSLUŽENIH OTROŠKIH OBLAČIL

Starši majhnih otrok se vsakodnevno srečujejo s problemom premajhnih oblačil, kajti naši malčki in malčice rastejo kot gobe po dežju in oblačila postanejo kar naenkrat premajhna. Pri svoji igri pozabijo na svet okoli sebe in že se zgodi kaj nepredvidenega, oblačilu dodajo kakšno packo ali celo kakšno luknjo. Dijakinje 2. letnika modnega oblikovanje  Srednje šole za oblikovanje Maribor so se zelo razveselile kupa premajhnih in včasih neuporabnih oblačil.

S kombinacijo dveh ali več oblačil spod mentorstvom Majde Kuzmič in Cvetke Hojnik ter s pomočjo Cvetke Poštrak nastale popolnoma nove kreacije, ki vam jih predstavljajo naši mali manekeni.

 

OBLEKE IZ VREČK 

Vrečke, vrečke, vrečke….je sploh kdo pomislil, kako bi bilo brez njih?! Mislim, da ne. Tudi oblačila redko nastanejo iz njih. Ampak dijakinje 2. letnika modnega oblikovanja Srednje šole za oblikovanje Maribor so oblikovale kolekcijo oblačil iz vreč za smeti, ki vam jih predstavljajo mladi manekeni Vulcano Modelsa.

 

OBLEKE IZ ČASOPISNEGA PAPIRJA
Ob prebiranju dnevnega časopisja, ko se ustavimo na straneh s politiko, kulturo, športom verjetno niti ne pomislimo. da bi se v tak časopisni papir tudi oblekli. Tina Bunderla, dijakinja drugega letnika modnega oblikovanja Srednje šole za oblikovanje Maribor je oblikovala kolekcijo 4 papirnatih oblačil na temo «nenavadno, a nosljivo«. Pod mentorstvom Majde Kuzmič in Cvetke Hojnik je oblačila oblikovala ter poskrbela tudi za zanimive modne dodatke, ki so poskrbeli, da so oblačila zasijala v vsem svojem sijaju. 

 

OBLEKE IZ PAPIRJA na temo tulci

Naslednjo kolekcijo je na temo »Tulci« oblikovala Sara Kolmanič, prav tako dijakinja 2. letnika modnega oblikovanja. Oblačila so sestavljena iz odvrženih, starih časopisnih papirjev. 4 unikatni modeli so narejeni po klasični metodi kaširanja in s sestavljanjem delov s šivi. Oblačila so bila oblikovana na živih modelih, z barvo in modnimi dodatki pa je Sara poskrbela še za dodatne  efekte.

 

EKO VRTEC HOČE

Otroci eko vrtca Hoče so z vgojiteljicami pripravili zanimive modne dodatke iz eko materilaov: ptičje hranilnice, klovna, klobuk, šopek iz papirja...

 

 

Posebej velja omeniti trud članic manekensko-plesne šole Ljubljana, sicer pa Koprčank, Ariane Hodžič in Nike Vidvoda, ki sta sami posrbeli za večerno in poročno eko kreacijo, ter ju nadvse dobro predstavili na odru. Bravo!

 

1 1   2 2   3 3   4 4   5 5   6 6   7 7   8 8   9 9   10 10   11 11   12 12   13 13   14 14   15 15   16 16   17 17   18 18   19 19   20 20   21 21   22 22   23 23   24 24   25 25   26 26   27 27   28 28   29 29   30 30   31 31   32 32
3917 (1/32)
organizacija dogodkov

reportaže z dogodkov

organizacija prireditev

modne revije

show program

programi za otroke

modeli

delo modelov & hostes

ženske

fotomodeli

moški

novi obrazi

30+

več

hostese

Eva B

Tadeja D

Midjana

Rebeka K

Sara Ž

Maruša R

več

manekenska šola

O šoli

otroška manekenska šola

mladinska manekenska šola

šola samozavesti Vulcano models

predstavništva

urnik

več

natečaji & nagradne igre

Moja eko obleka 2013

Moja eko obleka 2013-razpis

Moja eko obleka & Vulkanka, moja punčka iz blaga

Moja eko obleka

Mladost je v modi

Natečaj: Postani model za en dan!

več

seminarji
galerije

fotogalerije

videogalerije

reference

NOVI OBRAZ SUPERNOVE

Modni dužinski vikend v Tušu

Modna revija Maribor 2012–EPK

Europarkov modni disko vrtinec

4. poročni sejem v Mariboru!

Poročni Crescendo-modna revija v Habakuku

več

aktualno

Izbranih 7 finalistov natečaja QL modni talent

QL modni natečaj razstava v Novi Gorici

QL modni talent

Šola samozavesti v Hočah

Modna revija v Radovljici

Modna revija v Supernovi Ljubljana

več